wildlife equipment
Esker Outfitters ABGrumman CanoesFolbot KayaksPelican CanadaBison TältkåtorÖvriga Produkter
Historik
Båtar
Kajaker
Kanoter (kanadensare)
Pulkor
Trampbåtar
Kanoter (kanadensare)

Pelican 15.5 (f.d. Colorado) är en kanadensare för alla. Den är 472 cm lång och 94 cm bred vilket gör den rymlig och stabil. Den har tre säten med flera inbygda  hållare för kaffekopp, vattenflaska eller maskburk då den även har inbyggda hållare för fiskespön! Vikten är 34 kg och materialet är Pelicans egna Ram-X. Den har inbygda bärhandtag i bägge ändar för enkel transport och en reling i plastöverdragen aluminium. Allt detta gör den till en mycket populär kanot i Kanada - kanske särskilt för de som inte paddlat så mycket tidigare och till ungdomar som vill testa en egen kanot. Colorado är mycket prisvärd och vi har nu kunnat pressa priset till 7900 kr. 

Potomac
En smidig kanadensare med längden 445 cm och bredden 94 cm. Vikt 39 kg. Har en styvare konstruktion ärn 15.5 och Touring och har därför kunnat tillverkas utan längsgående bottenstång. Tre kraftiga säten med drickahållare, inbyggda bärhandtag samt kylbox! plastöverdragen aluminiumreling - tillverkad i det beprövade RAM-X. En utmärkt kanot både för familjen och uthyraren. Pris 8500 kr.


Touring
är en stor kanadensare för familjen och ett mycket vanligt val för de som hyr ut kanadensare. Den är mycket lik Colorado men längre och något bredare. Dess längd (530 cm) och bredd (96 cm) gör den mycket riktningsstabil och stadig. Tre säten, fiskespöhållare och drickahållare gör den mångsidig och möjliggör att tre paddlare kan hjälpas åt. Den har en mycket stor maxlast (408 kg) men väger ändå bara 33 kg och har ett stadigt handtag i varje ände för smidiga lyft.

Vi har nu kunnat pressa priset på
Touring till det mycket konkurrenskraftiga priset 8900 kr/styck. Se även specialpris vid större köp. 


Navigator är Pelicans minsta modell. Den har tillverkats i många år och är populär på grund av sin lätthet och pris. Den är 411 cm lång, 96 cm bred och väger endast 24 kg. NAvigator är mycket lämplig som solokanot eller för två lättare paddlare. Stabiliteten är inte så bra som i de större varianterna så det skadar inte att du är en van paddlare - eller en som vill bli!   

 

 

 

 

 

 

Esker Outfitters ABGrumman CanoesFolbot KayaksPelican CanadaBison TältkåtorÖvriga Produkter